Kanta-Sarvis

Toimitilat Tampereen kaupungin sosiaalikeskukselle

Kanta-Sarvis on Op-Pankin omistama vanha tehdaskiinteistö Tampereella. Rakennukseen saneerattiin toimitilat Tampereen kaupungin sosiaalikeskukselle. Rakennus Finrem Oy toimi hankkeessa projektinjohtourakoitsijana ja vastasi rakennusteknisistä töistä pääurakoitsijana.

Saneeraus toteutettiin laajalla 5000 m2 alueella, johon saneerattiin mittava toimistokokonaisuus niin , että vanhasta vain kantavat seinärakenteet säilytettiin. Kohteeseen jouduttiin tekemään suuria paloteknisiä muutoksia muun muassa uuden suuren arkiston ja hissin rakentamisen myötä.

Rakennusprojekti oli tilaajankin kannalta onnistunut. Tavoitearvion kustannusennuste alittui ja tilat luovutettiin suunnitellun aikataulun mukaisesti, vaikka projektiin tuli toteutuksen aikana runsaasti lisä- ja muutostöitä.

Lisää Referenssejä

Edellinen Referenssi

Suomen Lähetysseura

Käyttötarkoitusmuutos Peruskorjaus

Seuraava Referenssi

Holvi

Pientyöt Toimistomuutos Vuokralaismuutos