Indonesian suurlähettiläs

Virka-asunnon peruskorjaus

Rakennus Finrem Oy toteutti pääurakoitsijana suurlähetystön edustuskiinteistön palovahinkosaneerauksen Helsingin Munkkivuoressa. Tilaajana hankkeessa olivat If Vahinkovakuutusyhtiö ja Indonesian Suurlähetystö.

Kolmikerroksisen kiinteistön palo oli saanut alkunsa alhaalta edustussaunatiloista ja levinnyt vesikatolle asti. Tiilirunkoinen rakennus vaurioitui palossa erittäin pahoin tulen ja sammutusveden vuoksi.

Saneerauksen yhteydessä korjattiin kantavia rakenteita ja uusittiin kaikki pintarakenteet. Rakennukseen tehtiin myös linjasaneeraus, kun muun muassa viemäri- ja putkiverkosto uusittiin.

Alakerran sauna ja uima-allasosastot rakennettiin täysin uudestaan ja kaikki edustustilat entisöitiin rakennuksen vanhaa arkkitehtuuria kunnioittaen. Vaikka rakenteiden toteutuksessa käytettiin perinteisiä ja vaativia käsityömenetelmiä, luovutettiin kohde aikataulussa ja se palvelee samassa käytössä uutta vastaavassa kunnossa.

"Suurlähetystön korjausrakentaminen oli vaativa ja tarkka projekti, mutta rakennuksesta tuli todella hieno. Finremin kanssa oli helppo asioida ja heidät tavoitti aina tarvittaessa. Työntekijät ottivat vastuun työstään, tekivät kaiken hyvin ja nopealla aikataululla. Olemme todella tyytyväisiä remonttiin."

– Kanat Effendi, Indonesian suurlähetystö

Lisää Referenssejä

Edellinen Referenssi

Omasairaala

Käyttötarkoitusmuutos Peruskorjaus

Seuraava Referenssi

Suomen Lähetysseura

Käyttötarkoitusmuutos Peruskorjaus