Enemmän yhdessä

Laitetaan asiat sujumaan.

Kymmenet ja taas kymmenet projektit ovat kertoneet meille oman tarinansa. Näistä tarinoista on muodostunut kokemusperäinen synteesi:

yhdessä syntyy enemmän.

Tämän edellytyksenä on luottamuksellinen ja arvostava ilmapiiri. Se tuo ammattilaisjoukkoon yhteisen, organisaatiorajatkin ylittävän voiman, joka johtaa väkevään onnistumiseen. Tämä onnistuminen ei rajoitu pelkästään laadukkaaseen lopputulokseen vaan myös sen tuottaneeseen prosessiin.

Tämän saman olet varmasti kokenut itsekin; olit sitten tilaaja, käyttäjä, rakennuttaja, urakoitsija tai työmaan naapuri. Jostain syystä monet meistä eivät kuitenkaan käytä hyväkseen tuon kokemuksen aiheuttamaa tunnetta.

Meidän #teamFinrem käyttää.

Voisiko sinunkin työsi olla joskus yksinkertaisempaa ja helpompaa, jopa mukavaa? Meidän kanssa se on.

 

Onnistuneet projektit

Ne projektit onnistuvat parhaiten, jossa toimii kaikin puolin toisilleen tuttu organisaatio. Fakta.

Toimijat tuntevat toisensa ja heidän välillään vallitsee luottamus. Tehtävät etenevät sujuvasti ja mahdollisiin haasteisiin etsitään yhdessä ratkaisut – nopeasti ja joustavasti. Konfliktien määrä on minimaalinen ja projektiin käytetty energia vie sitä koko ajan eteenpäin.

Analysoimme omassa toiminnassamme tällaisia työmaita ja pyrimme viemään tämän ilmapiirin kaikkialle missä toimimme. Siinä onnistuessamme autamme tietysti itseämme, mutta ihan yhtä lailla myös kaikkia projektin osapuolia – etenkin asiakasta, jonka eteen projekti tekee töitä. Tehdään asiat helpommin ja yksinkertaisemmin – yhdessä.

Meidän asiakkaillamme on tästä kokemusta – tästä syystä asiakastyytyväisyytemmekin on katossa.

fiilis_turkki-2