Virtualisointi

Näe ja koe suunnittelemasi remontti ennen kuin aloitatkaan.

 

 

Vieraile uudessa toimistossasi etukäteen

Miltä se näyttää ja tuntuu? Mitä jos vaihtaisin tuon? Mitä se maksaisi?

Bittejä kipsin sijaan

Virtuaaliteknologian avulla pystyt konkreettisesti näkemään ja kokemaan erilaiset ratkaisut hetkessä. Pystymme havainnollistamaan niin tilanjakoon, pintamateriaaleihin kuin kiinto- ja irtokalusteisiin liittyvien päätösten seuraukset. Pystyt näkemään, kääntymään ja liikkumaan uusissa tiloissasi kuin olisit jo remontin tehnyt – vaikka et ole vielä edes aloittanut.

Helpotamme päätöksentekoasi eri mahdollisuuksien kanssa. Kerromme sinulle nimittäin välittömästi, minkälaisia kustannusvaikutuksia eri vaihtoehdoilla on. Helppoa ja yksinkertaista?

Haluatko apua toimitilasi vuokraamiseen?

Olet varmasti törmännyt samaan tilanteeseen kuin mekin: mahdollisen vuokralaisen mielestä ehdottamasi tila ei sellaisenaan toimi ja hänen on vaikea nähdä kuinka se saadaan muutoksilla vastaamaan tarpeita.

Mallitilojen rakentaminen kaikkialle ei ole mahdollista – eikä enää tarpeellistakaan. Me virtualisoimme tilasi, toteutamme sinne tarvittavat muutokset ja kerromme sinulle kustannusvaikutukset. Esittelemme virtuaalitilat vuokralaiselle kanssasi – parametroituja muutoksia voidaan tehdä hänelle virtuaaliympäristöön lennossa ja sinä voit laskea vaikutukset vuokraan vaikka reaaliaikaisesti.

Palvelupaketit

Parametroitu virtuaalitoimisto

Luomme tilastasi virtuaaliympäristön ja määritämme sinne haluamasi joukon muunneltavia elementtejä, kuten esimerkiksi tilajako, lattia- ja seinäpintojen materiaalit sekä kiinto- ja irtokalusteet.

Valittujen parametrien puitteissa ympäristöä voidaan muokata lennossa käyttäjän ollessa virtuaalitilassa.

Lue lisää

Virtuaalitoimisto

Luomme suunnitelman mukaisen virtuaalitilan toimistostasi, jossa pääset liikkumaan.

Näet ja koet miltä suunnitellut ratkaisut tuntuvat.

Lue lisää

Visiitti

Virtualisoimme suunnitelmasi tai ideasi.

Pääset arvioimaan sen toteuttamiskelpoisuutta.

Lue lisää
Näytä lisää