Referenssit

Asiakastarinat kertovat osaamisestamme.

Suurlähettilään residenssi

Peruskorjaus

Arkadiankatu 23

Peruskorjaus Toimistomuutos

Suomen Lähetysseura

Käyttötarkoitusmuutos Peruskorjaus

Holvi

Pientyöt Toimistomuutos Vuokralaismuutos

Kutojantien Tähti

Käyttötarkoitusmuutos Toimistomuutos

Asiakkaamme

Asiakaskuntamme koostuu pääasiallisesti yksityisen puolen kiinteistönomistajista, vuokralaisista ja liikeyrityksistä. Joillekin asiakkaillemme olemme toimittaneet vuosien aikana useampia projekteja – pitkäikäisimmät liikesuhteet ovat kestäneet yli 10 vuotta.

Kattavan tarjoomamme avulla pystymme palvelemeen niin pienissä kuin isommissa projekteissa. Vuoden 2016 aikana meillä oli käynnissä kaikkiaan 49 eri työmaata ja niiden koko vaihtelee muutamasta tuhannesta muutamaan miljoonaan euroon. Meille ei ole liian pientä tai liian isoa asiakasta.

Työkohteitamme

Voit suodattaa luetteloa alla olevien kategorioiden mukaan.

Örum Oy

Juvanmalmilla sijaitsevan, Örumin käytössä olevan kiinteistön varastotiloihin rakennettiin koulutus- ja esittelytilat.

Espoo 2017
Tilaaja: KOy Läntinen Teollisuuskatu 2

Kluuvikatu 3

Monikansallinen konsulttiyhtiö uudisti ja laajensi ydinkeskustassa sijaitsevaa toimistoaan. Pintaremontiksi massiivinen projekti vietiin läpi vaiheittain niin, että siitä koitui mahdollisimman vähän harmia käynnissä olevalle toiminnalle.

Helsinki 2016
Tilaaja: Kluuvikatu 3

Arkadiankatu 23

Arkadiankatu 23:ssa sijaitseva kiinteistö on saanut kahden viime vuoden aikana uuden elämän. Kiinteistön on läpikotaisin peruskorjattu ja sitä myöten saanut uusia vuokralaisia.

Helsinki 2017
Tilaaja: OP

Kutojantien Tähti

Kutojantien Tähdessä toteutettiin tilamuutos, jossa aiemmin varastona toimineeseen tilaan rakennettiin toimisto. Alunperin melko hämärästä ja kolkosta tilasta saatiin valoisa ja viihtyisä ympäristö.

Espoo, Kutojantie 2015
Tilaaja: Valad Finland Oy

Suurlähettilään residenssi

Turkin suurlähettilään virka-asuntoon tehtiin täydellinen peruskorjaus, jossa kunnostettiin ja korjattiin niin pinnat kuin tarvittavat rakenteet, sekä uusittiin kaikki talotekniikka.

Helsinki 2016
Tilaaja: Turkin suurlähetystö

Holvi

Rakennus Finrem remontoi huonoon kuntoon päässeet tilat – lopputuloksena uusi koti Makers & Doers -porukalle.

Helsinki 2016
Tilaaja: Holvi Payment Services Oy

Kanta-Sarvis

Vanhaan tehdaskiinteistöön tehtiin toimitilat Tampereen kaupungin sosiaalitoimelle. Saneerauksessa syntyi 5000m2 toimistokokonaisuus - vanhasta jäi jäljelle vain kantavat rakenteet.

Tampere 2012
Tilaaja: OP

Suomen Lähetysseura

Suomen Lähetysseuran omistamassa kiinteistössä Helsingin Vuorimiehenkadulla oli toimistoja viidessä kerroksessa. Nämä toimistot purettiin täysin ja rakennettiin uudelleen asunnoiksi.

Helsinki 2015
Tilaaja: Suomen Lähetysseura

Indonesian Suurlähetystö

Rakennus Finrem Oy toteutti pääurakoitsijana suurlähetystön edustuskiinteistön palovahinkosaneerauksen Helsingin Munkkivuoressa.

Helsinki 2012
Tilaaja: Indonesian suurlähetystö

Omasairaala

Toimistotiloista ja vähittäiskaupan myymälätiloista saneerattiin Finremin johdolla ortopedinen yksityissairaala kaikkine sairaalan tarvitsemine tutkimus- ja hoitotiloineen.

Helsinki 2013
Tilaaja: OP